Kakaosmör är fettet från kakaobönor, med 884 kalorier per 100 g och vitamin E. Används i choklad och hudvård.
Kakaosmör är det ljusa, ätliga fett som utvinns ur kakaobönor, med en mild chokladdoft och en slät, krämig konsistens. Det används ofta i chokladtillverkning, konfektyr, bakning och kosmetika.
Per 100 g
% dagligt värde baserat på en kost på 2000 kcal
| Näringsämne | Mängd | DV% | Halveringstid |
|---|---|---|---|
| Kolin | 0.3mg | 0% | |
| Vitamin E | 1.8mg | 12% | |
| Vitamin K | 7.0mcg | 6% |
















































