Kakaosmør er fedtet fra kakaobønner med 884 kalorier pr. 100 g og vitamin E. Brug det i chokolade, bagning og hudpleje.
Kakaosmør er det lyse, spiselige fedt, der udvindes af kakaobønner, med en mild chokoladearoma og en glat, cremet konsistens. Det bruges ofte til fremstilling af chokolade, konfekt, bagning og kosmetik.
Pr. 100 g
% daglig værdi baseret på en kost på 2000 kcal
| Næringsstof | Mængde | DV% | Halveringstid |
|---|---|---|---|
| Cholin | 0.3mg | 0% | |
| Vitamin E | 1.8mg | 12% | |
| Vitamin K | 7.0mcg | 6% |
















































