Kakaosmør er fettet fra kakaobønner, med 884 kalorier per 100 g og vitamin E. Brukes i sjokolade og hudpleie.
Kakaosmør er det lyse, spiselige fettet som utvinnes fra kakaobønner, med en mild sjokoladearoma og en glatt, kremet tekstur. Det brukes ofte i sjokoladeproduksjon, konfekt, baking og kosmetikk.
Per 100 g
% daglig verdi basert på et kosthold på 2000 kcal
| Næringsstoff | Mengde | DV% | Halveringstid |
|---|---|---|---|
| Kolin | 0.3mg | 0% | |
| Vitamin E | 1.8mg | 12% | |
| Vitamin K | 7.0mcg | 6% |
















































